Forside
Varegrupper

RODEON Smartscan

RODEON Smartscan – 3D laserscanning mere effektivt og nemt end nogensinde før...

RODEON SmartScan i ny udgave, med nyt design i sort og orange - for at alle let kan få øje på den når den arbejder!

RODEON SmartScan, utrolig kompakt og med flere nye funktioner:

Med revideret optik og laserscannerenhed, et mere robust og kompakt design der gør den vejrbestandig, gør det nu muligt at foretage laserscanninger i et hvert vejr.

SmartScan kan let og hurtigt monteres med quick release - den relevante koblingsadapter er inkluderet som standard i leveringsomfang.

RODEON SmartScan kan nemt medbringes som håndbagage under rejser, fordi den med sine små mål passer til de fleste flyselskaber og kan transporteres sikkert.

Men lad os gå over til det vigtigste spørgsmål: det indre!

RODEON SmartScan kan stadig være kontrolleret af WLAN / LAN med enten enhed - uafhængig af enhver systemsoftware. Browseren-relateret kontrol tillader håndtering af SmartScan med enten en smartphone, tablet eller notebook.

SmartScan overblik over scanningen…

Selv under scanningen, kan du allerede nu kontrollere, om scanningen er i henhold til dine individuelle behov - takket være vores statistik! I denne nye installerede funktion har du nu mulighed for at øjeblikkeligt få vist afstand og ekko billede. En succes kontrol kan derfor straks realiseres!

Også, kan du nemt relatere nu de scannede positioner, når du er tilbage på kontoret for efterbehandling af data: SmartScan gemmer scanninger efter dato samt tid og gemmer ekko og afstand billede i samme mappe som jpg-filer. Ingen grund til at lægge puslespillet igen – omplacering af de scannede positioner har aldrig været så nemt og hurtigt!

Behandling af de data, der er lagret på SD-kortet kan naturligvis stadig gøres ved hjælp RODEON processor, mens eksporten i mest populære dataformater (* .pts, * lag, * asc, * xyz, * PTB, * PTX- osv) kontinuerligt sikres.

For at modtage farvelagt pointclouds kan RODEON SmartScan kombineres med vores panorama hoved RODEON piXplorer.

Hvis du hellere vælge en integreret løsning af scanner og kamera kombineret i én enhed, skal du have et kig på vores RODEON scanning.

Desuden har vi en SDK tilgængelig fra nu af, som gør det muligt at SmartScan styres via fjernbetjening. Detaljerede oplysninger kan du modtage på anmodning.

 Se filmen her...Tekniske Detaljer

Fysiske dimensioner 240 x 250 x 160 mm
Vægt 5,6 kg
Leveringsomfang: Scanner, genopladeligt batteri, oplader, Wild-Adapter, SD-kort, Transport Case
Max. Afstand 250 m
Laser klasse 1 (eyesafe)
Måling Rate 32 Mio. målepunkter / Scan 14,400 pts / sekund
Scan-resolution vertikal: 0,125 °, vandret: min. 0015 °
Måleområde 0 ... 360 ° vandret, -75 ° ... +90 ° vertikal

Kontrol

WLAN / LAN / Indbygget hjemmeside via WiFiKontakt os for yderligere informationer:

info@fotoringen.dk
info@fotohouse.dkVi modtager disse betalingskort
Varekurv
(varekurven er tom)
Vis varekurv
Søg vare
Søg
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrevet
Informationer