Forside
Varegrupper

”Star trail” en super lækker fotofornøjelse

En helt speciel oplevelse, og noget vi helt klart kan anbefale at lege med.


Hvad skal man bruge!

Et kamera med mulighed for at tilslutte en interval timer, en interval udløser, et stabilt stativ, et vidvinkel objektiv og en god del tålmodighed.

Indstillingen på kameraet (det skal stilles på manuelt), ISO400 til optagelser omkring et minut eller 1600 til optagelser omkring 30 sek. Objektivet indstilles uendelighed på fokusringen. Kameraet forsynes med et friskt SD kort og et fuldt opladt batteri. Kameraet monteres på et stabilt objektiv, og kameraet peges mod himlen. Husk at himlen skal være skyfri og klar!

Interval udløseren sættes på at skyde med et interval på mellem 1 minut og 30 sek. Med en lukkertid, afhængig af dit ISO valg, ved ISO400 ca. 1 min.

Vigtige tip! Sørg for at finde et sted hvor der ikke er kunstlys, gadelamper, biler eller andet der kan forstyrre dit objektiv. En månefri aften er også klart at foretrække, da den giver meget diffust lys!

Og så er det bare at gøre det…

Se filmen her…Gratis software til at skyde ”Star trail”  

Det ultimativt fedeste software værktøj til at skabe star trail eller komet trail. Og bedst af alt det er skabt som freeware – altså gratis.


StarStaX er en hurtig multi-platform billede stabling og blander software, som gør det muligt at fusionere en række fotos til et enkelt billede ved hjælp af forskellige blandingstilstande. Det er primært udviklet star trail fotografi, hvor den relative lille bevægelse af stjernerne giver mulighed for at lægge flere billdeder sammen og skabe ”star trails”. Udover stjerne stier, kan det være til stor nytte i mere generelle billede blanding opgaver, såsom støjdæmpning eller syntetisk eksponering udvidelsen. StarStaX har avancerede funktioner såsom interaktiv gap-påfyldning og kan skabe et billede sekvens af blending proces, som nemt kan omdannet til flotte time-lapse videoer.     


StarStaX er i øjeblikket under fortsat udvikling. Den nuværende (udvikling) version 0.60 blev frigivet den 15. juli 2013. StarStaX er tilgængelig som en gratis download til Mac OS X, Windows og Linux.


Softwaren kan downloades her... 


http://www.markus-enzweiler.de/StarStaX/StarStaX.htmlVi modtager disse betalingskort
Varekurv
(varekurven er tom)
Vis varekurv
Søg vare
Søg
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrevet
Informationer