Forside
VaregrupperSalgs og leveringsbetingelser  

Betaling

Som privat kunde kan betaling foregå med Dankort. For Virksomheder samt udenlandske leverancer kan betalingen foretages via kontooverførsel. Offentlige institutioner og virksomheder kan også betale via elektronisk fakturering - EAN nummer m.v. angives på bestillingen som evt. kan sendes via mail til

info@fotoringen.dk

Der betales til Danske Bank på konto 4130 4130252141 - husk at angive bestillingsnr. /fakturanummer/navn på betalingen.Alle leverancer udenfor Danmark (gælder også Grønland og Færøerne) skal forudbetales.


Overholdes vores betalingsbetingelser ikke, fakturere Fotoringen en rente svarende til den enhver tid gældende diskonto + 2,5% fra forfaldsdagen ved den pågældende faktura. Rykkergebyr for forfaldne betalinger er ved 1. rykker kr. 50,00 ved 2. rykker kr. 100,00.


Priser 

Enhver ordre faktureres til de angivne priser på bestillingstidspunktet og der set bort fra tidligere udsendte tilbud, idet der tages forbehold for ret til reguleringer som følge af ændringer i diverse prisfaktorer. Ved enhver varebestilling faktureres et forsendelsesbeløb i forhold til den samlede vægt på bestillingen. 
 

Forsendelsesbeløbet til Grønland, Færøerne samt Norge og Sverige afhænger af bestillingens vægt. Alle oplyste priser er inkl. 25% moms. 

Levering

Alle varer leveres hovedsageligt via DPD, Postdanmark og UPS ved hasteforsendelser. 


Fragtpriserne (DPD/Postdanmark) beregnes således:


0-5 kg. - 75 kr.

5-10 kg - 98 kr.

10-15 kg. - 115 kr.

15-20 kg - 165 kr.


Lagervarer sendes typisk på 2-3 arbejdsdage, men der kan forekomme restordre og andre forsinkelser på produkterne som ændre leveringen. 


Force MajeureI tilfælde af forsinkelse der skyldes forhold som ligger uden for Fotoringens kontrol, har Fotoringen ret til enten at udsætte leverancen eller annullere ordren uden erstatningsansvar. Som eks. på sådanne forhold kan nævnes strejke, lockout, ildebrand, regeringsindgreb eller anden form for force majeure.


Fortrydelsesret og returprocedure

 

Skulle du fortryde dit køb hos Fotoringen, kan du indenfor 14 dage returnere den bestilte leverance. Varen skal helst returneres i original intakt emballage og med alle tilhørende dele, som leveret fra Fotoringen. Du får det betalte beløb krediteret og vi overfører dit tilgodehavende til din bankkonto. Ved returnering skal kopi af faktura vedlægges samt besked om dit bank registrerings- og kontonummer. Omkostninger i forbindelse med returforsendelsen dækkes ikke af Fotoringen.dk Bemærk såfremt du vælger at afhente varen og betale kontant tages varen ikke retur.


Vigtigt! hvad hvis jeg fortryder?

Hvad hvis jeg vil annullere med det samme? Ønsker du alligevel ikke at købe den vare, som du netop har bestilt i FOTORINGEN.DKs online butik, skal du finde ordrebekræftelsen (print eller e-mail). Her finder du telefonnummer og mailadresse til FOTORINGEN.DK og begge steder kan du foretage annullering ved at oplyse os ordrenummeret. Herefter modtager du en skriftlig bekræftelse på annulleringen.


Bemærk: Det er meget vigtigt at du handler hurtigt, for er varen allerede sendt, kan du ikke annullere ordren. I så fald må du fortryde ved at nægte at modtage varen.


Hvad hvis jeg fortryder købet senere? Når du køber en vare i Fotoringens online butik har du altid 14 dages frist til at fortryde købet regnet fra den dato, hvor du modtager varen ifølge reglerne herom i forbrugeraftaleloven.


Bemærk: Er der tale om software, musik, film og spil mister du din fortrydelsesret, hvis plomberingen er brudt. Ved evt. ibrugtagning af
mobiltelefoner eller PDA'er (håndholdte computerere) eller pc'er mister du
fortrydelsesretten, hvis software er installeret/aktiveret , eller hvis
produktet har været taget i brug i en sådan grad, at det ikke kan leveres
tilbage i væsentlig samme stand og mængde, og dermed kan fortrydelsesretten
ikke udnyttes. Bemærk at i nogle tilfælde er selve emballagen en del af
produktet, eller selve præsentationen af produktet, hvilket kan betyde en
omkostning for dig såfremt den er ødelagt, i så fald vil du blive informeret
herom. Så vores råd er altid at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ikke er
sikker. Vi anbefaler altid at varen sendes i original emballagen pakket ind som
da du modtog den. Hvis du udnytter din fortrydelsesret, har du krav på at få de
penge tilbage, som du har betalt for varen inkl. fragt og evt. gebyr. Det
eneste det koster dig, er evt. udgift til returnering transport/forsendelse. Du
har tre muligheder, hvis du fortryder købet af en vare, som er afsendt fra
Fotoringen: 

1.

Du kan sende varen retur: Hvis der er tale om en plomberet vare, må du ikke bryde plomberingen på varen, for så har du ikke længere ret til at fortryde købet. Du skal selv betale returforsendelsen og må for eksempel ikke sende varen pr. efterkrav. Du skal huske at returnere pakken på samme måde, som FOTORINGEN.DK brugte da vi sendte den til dig. Vi bruger sædvanligvis

Post Danmark, så det bør du altså også gøre. Du finder returadressen på
ordrebekræftelsen/fakturaen - det bilag som følger med varen. Hvis 14 dages
fristen udløber på en lørdag, en søndag, Grundlovsdag eller en helligdag kan du
vente til den følgende hverdag med at sende varen tilbage til FOTORINGEN.DK og stadig overholde tidsfristen. Det anbefales, at du ved varens returnering ved
hjælp af postkvittering eller lignende sikrer dig bevis for, at du har fortrudt
rettidigt. Når vi har fået varen retur, undersøger vi om den er i orden,
hvorefter vi overfører beløbet til din konto inden 14 dage. Husk at oplyse både
bankregistrerings- og kontonummer, hvor beløbet skal indsættes.

2.

Du kan afvise at modtage varen: Du kan vælge at lade være med at hente varen på posthuset, eller du kan afvise den, når postbudet leverer. Det er dig, der skal betale en eventuel returporto. Benytter du denne metode, behøver du ikke give os besked om, at du har fortrudt handelen. Har du valgt at FOTORINGEN.DK leverer varen på din bopæl, må du i god tid kontakte
FOTORINGEN.DK om at du har fortrudt. FOTORINGEN.DK butikkens telefonnummer fremgår af ordrebekræftelsen.
 

3.

Du kan aflevere varen hos FOTORINGEN.DK: Husk at tage den originale kvittering med - og kom inden fristen på de 14 dage er udløbet. Så kan du i FOTORINGEN.DK butikken vælge, om du vil købe en anden vare eller have
dine penge tilbageført på kontoen, hvorfra købet blev betalt (husk kortet).

Det er en betingelse for, at du kan bevare fortrydelsesretten, at du leverer varen tilbage i væsentlig samme stand og mængde, som du har modtaget den. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig sammen stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med.

Husk derfor altid at gemme originalemballagen, til du er sikker på, at du vil
beholde varen. Hvis varen under transporten bliver beskadiget, og det ikke er
din skyld, bevarer du din fortrydelsesret.


Returvarer sendes til:


Fotoringen.dk   
Kærvej 28
2970 Hørsholm 
Danmark


Ved returnering er det dit ansvar, at varen er pakket hensigtsmæssigt, så varen ikke lider skade under returtransporten. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. 


Reklamation

I tilfælde af fejllevering eller mangler ved leveringen skal køber reklamere over for Fotoringen indenfor 10 dage. Materiale og fabrikationsfejl repareres uden beregning i henhold til gældende lovgivning mod forevisning af gyldig købsbilag/faktura. Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Har du netop modtaget en vare, der er behæftet med en fejl ved udpakningen har du selvfølgelig mulighed for at returnere varen til reparation eller ombytning, få pengene tilbage eller forholdsmæssigt nedslag i prisen. Dette forudsætter imidlertid at reklamationen er berettiget, samt at omlevering, reparation, penge tilbage eller nedslag i prisen ikke medfører urimelige omkostninger for Fotoringen. Nogle returneringer vil bliver videresendt til producenterne for af afgøre fejlen og der må derfor i disse tilfælde påregnes lidt ekstra tid til denne del af processen.  

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til:


Fotoringen.dk   
Kærvej 28
2970 Hørsholm 
Danmark


Produktet pakkes i original emballage med kopi af gyldigt købsbilag/faktura. Har du spørgsmål angående en reklamation kan vi kontaktes på
hverdage mellem kl. 8.30 og 16.30 på tlf. +45 20 58 30 75 eller via email:
info@fotoringen.dk 

Copyright

© Copyright Fotoringen. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive
afkrævet vederlag og retsforfulgt.

 
Ændringer

Fotoringen forbeholder sig retten til at ændre nærværende Generelle Salgs- og leveringsbetingelser uden forudgående varsel. Det forudsættes at kunden er bekendt med Fotoringens salgs- og leveringsbetingelser, som kunden godkender ved et køb. 
 

Med venlig hilsen

Fotoringen.dk


Vi modtager disse betalingskort
Varekurv
(varekurven er tom)
Vis varekurv
Søg vare
Søg
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrevet
Informationer